Vidékjáró gyógynövénynap

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság szeretettel várja gyógynövénynapra az érdeklődőket Tihanyba, a Levendula Ház Látogatóközpontba 2014. augusztus 8-án, pénteken.

Bővebben...

Visszhang Fesztivál

Visszhang Fesztivál Tihanyban 2014. augusztus 15-16-án! Balaton környéki népzene bourdon hangszereken előadva.

A Szadadtéri Néprajzi Múzeum látogatása a szombati napon (augusztus 16-án) ingyenes!

Bővebben...

Augusztus 20-i Ünnepség

Tihany Község Önkormányzata és a Németh László Művelődési Ház szeretettel meghívja Önöket az Augusztus 20-i Ünnepségre Tihanyba.

Bővebben...

Gyereknap

Gyereknap Tihanyban a Belső-tó partján 2014. május 25-én, vasárnap 15.00 órától 18.00 óráig.
Programok: kézműves játszóház, sorversenyek, ügyességi játékok, arc- és csillámfestés, HAPPY DRAGON légvár, micimackós óriáscsúszda, sétakocsikázás.
Szeretettel várunk mindenkit!

Bővebben...

Terepfutóverseny és félmaraton Tihanyban

Ha szeretsz futni és úgy gondolod, hogy többre vagy képes, akkor Tihanyban megtalálod számodra a megfelelő kihívást!
Idén 2014. augusztus 23.-án rendezik meg az Xtreme terepfutóversenyt és félmaratont.

Bővebben...

Életnagyságú dinoszaurusz szobor a Levendula Ház Látogatóközpontban

A Magyarosaurus dacus elnevezésű törpe dinoszaurusz 7 m hosszú, élethű mása a napokban utazza át Európát, hogy Kanadából „hazaérkezzen” az erdélyi Hátszeg (Haţeg) Geoparkba. A 70 millió évvel ezelőtt élt dinoszaurusz maradványaira báró Nopcsa Ferenc talált rá családi birtokán a 20. század elején. A hüllő kis méretét a szakértők azzal magyarázzák, hogy ez a faj egy szigeten fejlődött ki és élt, mely a hatalmas szárazulatokkal ellentétben korlátozott életfeltételeket biztosított.

Bővebben...

Szüreti napok Tihanyban

Tihany Község Önkormányzata és a Németh László Művelődési Ház szeretettel meghívja Önöket a Szüreti napok Tihanyban fesztiválra!

Bővebben...

XXIV. Meghívásos "C" Kategóriás Kettesfogathajtó Verseny

2014. július 6-án, vasárnap immár a 24. alkalommal kerül megrendezésre a meghívásos "C" Kategóriás Kettesfogathajtó verseny, amely eseményre Tihany Község Önkormányzata, a Németh László Művelődési Ház és a Tihanyi Lovas Klub sok szeretettel vár minden kedves érdeklődőt!

Bővebben...

Hajóállomás felújításának helyi átadó ünnepsége

Tihany Község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és családját a Hajóállomás felújításának helyi átadó ünnepségére, mely 2014. július 25-én, pénteken 19.00 órakor veszi kezdetét!

Bővebben...

Szüreti napok Tihanyban - Időpontváltozás

Idén a Szüreti napok Tihanyban a meghirdetettekkel ellentétben 2014. szeptember 5-7. között kerül megrendezésre! További információ és részletes program augusztus második felében.

1. oldal / 8