Tihanyi Hírlevél

Itt megtekintheti a korábban megjelent Tihanyi Hírleveleket.

Bővebben...

Farsangi kabaré-habarék

Szerettetel várnak minden kedves érdeklődőt február 14-én, szombaton 16 órára a Németh László Művelődési Házba egy fergetes előadásra!

Bővebben...

Sütiverseny 2015

Kedves tihanyi lányok, asszonyok!

 2015. február 14-én, szombaton rendezzük a hagyományos téltemetést, melyhez kapcsolódóan idén is meghirdetjük a házi sütemények versenyét két kategóriában:

  • Száraz sütemények
  • Krémes sütemények

Bővebben...

Farsang farka - Vidám téltemetés-2015

Közhírré tétetik, hogy 2015. február 14-én, (szombaton) ünnepélyesen eltemetjük a telet!

Bővebben...

Karácsonyi vásár a Tourinform irodában

 Az adventi időszak közeledtével egyre többen foglalatoskodunk a karácsonyi ajándékok beszerzésével. A Tihanyi Legenda Kft. a következő ajándékcsomagokat kínálja az érdeklődők számára:

akció

Bővebben...

V. Tihanyi Forraltborfőző verseny- Időpontváltozás

 

A tihanyi Németh László Művelődési Ház értesíti az érdeklődőket, hogy a várható kedvezőtlen időjárás miatt az V. Tihanyi Forraltborfőző Verseny 2014. december 20-án délután 15.00 órától kerül megrendezésre.

December 6-án a Mikulásváró programok, játszóházak és a Karácsonyfa díszítő kiállítás megnyitója meg lesz tartva a Németh László Művelődési Házban!

 

Felhívás

A Budapesti Gazdasági Főiskola 2014 augusztusában kutatást indított, melynek célja, hogy mérhetővé és összehasonlíthatóvá tegye a Balaton régió településeinek turizmusban betöltött szerepét. A főiskola diákjai ezért november 7. és 9. között felkeresik a Balaton régió településeit, hogy a lakosság véleményét személyes beszélgetések keretében ismerhessék meg. 

Bővebben...

A Garda Fesztivált új honlap és közösségi oldal is hirdeti

A Garda Fesztivál- Gardália- Tihany legnagyobb rendezvénye, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy új formában is népszerűsítik a programsorozatot.

Bővebben...

Vujity Tvrtko előadás Tihanyban

 Pokoli Történetek- Mennyei Történetek, avagy két óra alatt a Föld körül Vujity Tvrtko-val. Ismerje meg a világ legmulatságosabb diktatúráját, Csernobil valóságát, Fekete- Afrika misztikumát, Észak- Korea hétpecsétes titkait, az ölelés hatalmát. Legyen sokkal erősebb az előadás végén! Két óra Tvrtkoval, amit soha nem fog elfelejteni!

Németh László Művelődési Ház színházterme, Tihany

2014. november 13. (csütörtök) 18 óra

Az előadás ingyenes!

Helyet biztosítani csak annak tudunk, aki időben ingyenes helyjegyet igényel a könyvtárban. 06 30 749 71 52

 

További cikkeink...

  1. XIII. Garda Fesztivál

1. oldal / 10