• Téli Tihany
  Téli Tihany Bővebben...
 • Parasztgazdaház
  Parasztgazdaház Bővebben...
 • Barátlakások
  Barátlakások Bővebben...
 • Bujtor István Szabadtéri Színház
  Bujtor István Szabadtéri Színház A Tihanyi Szabadtéri Játékok 2014. évi programja...

  Bővebben ...
 • Tihany, a kincses félsziget
  Tihany, a kincses félsziget Tihany a Balaton egyik leglátványosabb helyszíne. A félsziget mélyen belenyúlik a Balatonba...

  Bővebben...
 • Levendula Ház
  Levendula Ház A Levendula Ház Látogatóközpont minden korosztály számára élményt nyújtó...

  Bővebben...

V. Tihanyi Forraltborfőző verseny- Időpontváltozás

 

A tihanyi Németh László Művelődési Ház értesíti az érdeklődőket, hogy a várható kedvezőtlen időjárás miatt az V. Tihanyi Forraltborfőző Verseny 2014. december 20-án délután 15.00 órától kerül megrendezésre.

December 6-án a Mikulásváró programok, játszóházak és a Karácsonyfa díszítő kiállítás megnyitója meg lesz tartva a Németh László Művelődési Házban!

 

Karácsonyi vásár a Tourinform irodában

 Az adventi időszak közeledtével egyre többen foglalatoskodunk a karácsonyi ajándékok beszerzésével. A Tihanyi Legenda Kft. a következő ajándékcsomagokat kínálja az érdeklődők számára:

akció

Bővebben...

Tihany átvette az Európai Falumegújítási Díjat

Szeptember 11-13 között került sor a svájci Valsban az Európai Falumegújítási Díj átadására, melyet ebben az évben- elsőként Magyarországról és a volt szocialista országok közül- Tihany érdemelt ki.

DSC01780

Bővebben...

Tihanyi Hírlevél

Hírek, aktuális információk nyaralóknak, látogatóknak.

A legújabb, decemberi hírlevél itt letölthető: pdf

Tihany az európai mezőny élén

Tihany nyerte meg az Európai Falumegújítási pályázatot, amelynek huszonkilenc résztvevője volt, és amelyek közül tizenegy jutott be az utolsó, nemzetközi fordulóba. Az elismert szakértőkből álló zsűri július elején, Münchenben hozta meg döntését. Magyarországi település még sohasem nyert helyezést a rangos európai versenyben, és Tihany az első díjazott település a volt szocialista blokk országaiból is.

Bővebben...

A Tihanyi Babamúzeum 2014-es tombolaeredményei

Kihúzva: 2014. november 16-án, 11 órakor a Gardália alkalmával

1. díj (elektromos kerékpár): 915 - gyermekjegy

2. díj (családi nyaralás): 1001 - iskolás, óvodás jegy

3. díj (antik baba és díszalbum): 1120 - felnőtt jegy

10 díszalbum nyertesei: 760 - gyermekjegy, 810 - gyermekjegy, 1445 - felnőtt jegy, 1032 - gyermekjegy, 178 - felnőtt jegy, 1287 - felnőtt jegy, 809 - iskolás, óvodás jegy, 2970 - felnőtt jegy, 261 - gyermekjegy, 1523 - iskolás, óvodás jegy

A tombola húzói: Orosz Ádám (3 éves, Székesfehérvár) valamint Miskei Larissza (5 éves, Tihany)

A nyerteseket kérik, hogy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelentkezzenek 2014. december 31-ig! A később beérkezett jelentkezéseket nem veszik figyelembe!

Túra a múltba

Megjelent a Retrotúra, Tihany a szocializmus évtizedeiben c. brosúra. A képzeletbeli útvonal azokat a helyszíneket járja be, amelyek a szocializmus évtizedeiben jelentős szerepet játszottak. Túl ezen feleleveníti a tömegturizmus korát, a „Zimmerferi” időszakát is. A kiadvány számos régi fotó segítségével mutatja be az ötvenes-hetvenes évek világát. A könyvfesztivál ideje alatt az útvonal kisvonattal is bejárható!

Balaton Best-kártya

Idén is számos kedvezményt élvezhetnek azok a vendégek, akik szállásadójuktól megkapják a Balaton Best-kártyát. A Hajóállomásnál lévő strandon jelentős kedvezményt, illetve ingyenes belépést biztosítanak számukra, és a  – megjelölt Volánbusz-járatokon – ingyen utazhatnak.

bb banner

Bővebben...

Fedezze fel Tihanyt okostelefonjával!

Újabb tematikus útvonal készült el, és érhető el honlapunkról. A Históriák Tihany múltjából című túraút magyar, angol és német nyelven tölthető le az okostelefonokra. Ezzel a tihanyi Pocket guide-os utak száma ötre emelkedett. A Históriák Tihany múltjából olyan híres tihanyi legendákat dolgoz fel, mint a visszhang és a kecskeköröm, vagy a Barátlakások története.

 

Bővebben...

1. oldal / 2