Ifjúsági Szállás Tihany

Ifjúsági Szállás Tihany
Cím: 8237 Tihany, Csokonai utca 73.
Telefon: +36307497156
Honlap:

Ifjúsági Szállás Tihany

Névjegy

4 db 8 ágyas (emeletes ággyal), 1 db 4 ágyas (emeletes ággyal) és 2 db 2 ágyas szoba (egy személyes ágyakkal, televízióval) található az iskola emeletén található szálláshelyen, amelyekhez saját fürdőszoba tartozik.  Egy jól felszerelt teakonyha és egy 40 fős étkezésre lehetőséget nyújtó társalgó (televízióval) szolgálja a vendégek kényelmét.

Felszerelés: ágynemű, ingyenes wifi, tv, mikrohullámú készülék, hűtőszekrény, kávé-, és teafőző, hajszárító, kéztörlő, korlátozott számú kártyabiztosítás ingyenes parkoláshoz a külső bejárat mellett.

A szálláshely 800 m-re van a falu központjától, a Belső-tó partján, nyugodt környezetben helyezkedik el. Az iskola tetőterében található meg. A település látnivalói, szabad- és fizetős strandjai gyalogosan is könnyen megközelíthetők.  A teljesen felújított, esztétikus kialakítású, ízléses berendezésű épületben az iskolások mellett, kerékpárosokat, természetjárókat, családokat, esküvőre és a szabadtéri színházba érkezőket is szeretettel várjuk egész évben!

Megközelítés: Ha gépjárművel érkezik és navigációs eszközt használ, abban az esetben a legkönnyebb megközelítést a Tihany, Major utca 67. cím beírásával éri el, itt található a parkolási lehetőség is, amely a Belső-tó partján, a Levendula Ház Látogatóközpont mellett van. Tömegközlekedés esetén a Tihany iskola (alsó) megállóhelyen kell leszállni, a Belső-tó irányába indulni lefelé a kb. 150-re az iskolához, amelynek a tetőterében található a szállás.

Speciális lehetőség: A szálláshellyel közös udvaron áll egy új építésű sportcsarnok, amelyet sport- és egyéb rendezvényekre térítési díj ellenében igénybe lehet venni. Erről információ kérhető a  a 30/749-71-64-es telefonszámon.

 

HÁZIREND:

Bejelentkezés: 15.00-19.00 (Kérjük a vendégeinket, foglaláskor jelezzék előre várható érkezésük idejét.)

Kijelentkezés: 8.00 -10.00

Fizetési mód: készpénz, átutalás, SZÉP kártya, bankkártya

Szolgáltatások
Gyerekbarát
Internet
Befogadóképesség
44 fő