Gizella Apartman

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Gizella Apartman
Cím: 8237 Tihany, Major utca 56.
Telefon: +36705852720
Honlap:

Gizella Apartman

Névjegy

A Gizella Apartman Tihanyban az Ősközség területén található, közvetlenül a Belső-tó partján, a Levendula házzal szemben. Kettő szoba terasszal rendelkezik, ahonnan a tóra,  az Aranyházra, valamint a Kilátóra is kiváló kilátás nyílik. A tóra néző, nyugati tájolású szobákból csodás kilátás nyílik a naplementére, amely a Belső-tó vizében visszatükröződik.
Az ingatlantól az alábbi nevezetességek tekinthetők meg:

  • a Balaton, strand kb. 5 perc sétával,
  • kerékpárkölcsönző (gyerekek, felnőttek részére) kb. 5 perc,
  • az Apátság, Pisky sétány, Batthyány utca, üzletek (sétáló utca) 15 perc sétával,
  • az Aranyház (kirándulóhely) 5 perc gyalogosan,
  • a Levendula Ház (a félsziget kialakulását bemutató látogatóhely) szemben helyezkedik el,
  • játszótér kb. 5 percnyire található.

A bérbe vehető szobák az 1. emeleten helyezkednek el, külön bejárattal megközelíthetők és külön parkolóhely található a zárt udvarban a vendégek számára. A nyugati fekvésű, kétszemélyes, kettő szobához fedett erkély tartozik, ahonnan kilátás nyílik a tóra és az Aranyházra. A harmadik szoba három személyes helyiség, amelyhez nem tartozik erkély. Mikróval, kávéfőzővel, tűzhellyel, sütővel, hűtővel, kenyérsütővel felszerelt, konyhai eszközökkel ellátott konyha áll rendelkezésre.
Az emeleten egy közös tágas fürdőszoba, külön illemhelyiség és a nappaliban egy nagy méretű LCD képernyős, kb. 70 adóval rendelkező kábel tévé található. A helyiségekben WIFI működik.
Az udvaron pihenőágyak, kerti bútorok, hinta található, amelyek a kényelmes, nyugodt pihenést szolgálják. A zöld környezetben grillezésre, bográcsozásra vagy csak tűzrakásra van lehetőség, amelyhez a bútorok, eszközök rendelkezésre állnak. Éjszaki bográcsozásra is van lehetőség, mivel a kerti világítás, vízvétel is megoldott.
A helyiségekben fűtés működik indokolt esetben.

Házirend:
Bejelentkezés: 15:00 - 20:00
Kijelentkezés: 8:00 - 10:00

Fizetési mód: Készpénz